Advies over schooltassen

Of je nu naar de brugklas gaat of juist na een aantal jaar een nieuwe, betere rugzak wilt aanschaffen. Bij een schooltas is het belangrijk dat hij er goed uitziet, na een lange schooldag nog steeds comfortabel zit en functioneel is. Naast boeken, schriften en pennen, neem jij er misschien ook wel een laptop, een lunchpakket, je telefoon, portomonnee en sleutels in mee. Op onze adviespagina's lees je alles over verschillende soorten schooltassen.

Advies bij het kiezen van de juiste tas voor de basisschool

Kinderrugzakken

De basisschool is een leuke periode in leven van een kind. Daar hoort ook een mooie rugzak bij. Daarom geven we je in de onderstaande artikelen graag advies over schooltassen die geschikt zijn voor de basischool.

Welke kinderrugzak past bij welke leeftijd?

Advies bij het kiezen van een rugzak voor de brugklas

Advies rugzak brugklas

De brugklas is een volgende stap in het leven van jongeren. Zowel voor hen als voor ouders al spannend genoeg. Daarom geven we je in de onderstaande artikelen graag advies over schooltassen die geschikt zijn voor de brugklas.

Hoe groot moet een school rugzak zijn?
Hoe voorkom je rugpijn bij een zware school rugzak?

Advies bij het kiezen van een rugzak voor de middelbare school

Rugzak middelbare school

De middelbare school duurt 4, 5, of 6 jaar. In die periode veranderen kinderen enorm. En dan verandert hun rugzak natuurlijk ook. Of ga je voor eentje die deze hele periode overleeft? Wij geven je advies in de onderstaande artikelen.

Hoe overleeft mijn rugzak de middelbare school?
Zo overtuig jij je ouders van een hippe rugzak 3 tips voor een voordelige en coole rugzak voor je kind. Liters: Wat past er in welke tas?

Advies bij het kiezen van een rugzak voor je studie

Rugzak voor je studie

Na de middelbare school ben je nog niet uitgeleerd. Wat je ook voor vervolgopleiding gaat doen, een rugzak blijft altijd handig. Als jongvolwassenen heb je je eigen smaak ontwikkeld, maar mocht je nog wat handige tips willen? Die geven we je in onderstaande artikelen.

4 tips bij het kiezen van een rugzak voor je studie
Hulp bij het kiezen van een laptoptas
Hoe vind je het juiste formaat laptoptas?

Eerder bekeken door jou